Se arată toate cele 3 rezultate

 • Ninebot Elite by Segway

  13,500lei Pretul include TVA

  Ninebot, alternativa ideala si unica pentru deplasare, este partenerul perfect in cazul distantelor prea mici pentru a conduce, dar prea lungi pentru a le parcurge pe jos. Oriunde, oricand, bucura-te de libertate! UTILIZARE: Pe asfalt, drumuri drepte neasfaltate, gazon, drumuri pietruite, pante de pana la 20 de grade, asistenta la urcat si coborat trepte, precum si la tractat. Recomandat pentru vizitare obiecte turistice sau plimbari de agrement. Ideal pentru deplasarea in incinte mari (fabrici, depozite, cladiri de birouri). Eficient pentru serviciile de paza si securitate a obiectivelor rezidentiale sau a centrelor de afaceri. Deplasare rapida in incinta aeroporturilor, garilor sau a centrelor comerciale pentru servicii logistice si administrative.

  Selectează opțiuni
 • Ninebot Mini Pro by Segway

  3,600lei 3,150lei Pretul include TVA

  Urca-te pe un Mini Pro fara sa mai stai pe ganduri si bucura-te de magia tehnologiei! Acest robot fantastic te tine perfect echilibrat si iti citeste miscarile corpului. Vrei sa inaintezi? Apleaca-te spre inainte. Algoritmul de control este unul de ultima generatie si in tandem cu procesoarele si senzorii avansati iti confera flexibilitate maxima si usurinta in utilizare. Mini Pro face fata fara probleme oricaror conditii de rulare si te poarta pana la 30 de km intr-un mod foarte placut. Mergi oriunde iti doresti, oricand doresti!

  Selectează opțiuni
 • Ninebot One S2 by Segway – monociclu electric

  3,300lei Pretul include TVA

  Foloseste Ninebot S2 by Segway si continua sa-ti imbunatatesti abilitatile – depaseste-ti limitele. Personalizeaza-ti fiecare cursa facuta cu Ninebot One S2, calatoreste cu stil si masoara progresul pe care il faci in folosirea lui folosind aplicatia Ninebot by Segway (pentru Android si IOS). Nu este un simplu mijloc de transport – este mult mai mult decat un hoverboard simplu, este o aventura pe o roata. Gandeste extrem si calatoreste pe orice tip de suprafata la viteza maxima in deplina siguranta.

  Adaugă în coș